Home » Milieu vriendelijke energiesystemen

 

Had u het ook zo warm en wat was het douchen dan lekker verfrissend. Een airco is op zulke momenten ook heerlijk, maar wat kost dat een energie.

Nu is de voorspelling dat de zomer weer terug komt, dus weer zweten, maar dat hoeft niet! Wij van Fri-Tec hebben de oplossing.

Uw huis wordt geventileerd en gekoeld, het douchewater wordt opgewarmd. Dat doen wij allemaal met een apparaat. Een apparaat welke energie zuinig is .U bespaart tussen de 30 en de 60% op uw energiekosten voor de verwarming van het water. En ook niet onbelangrijk u krijgt 1100 euro op de investering als subsidie terug.
O ja, nog een dingetje, in de winter kunt u uw huis er ook nog extra mee verwarmen en dat allemaal zonder gasaansluiting en energiezuinig.

De investering na aftrek van de subsidie, afhankelijk van de installatie positie, zit tussen de 1500 en 1900 euro.

U spaart het milieu, u bespaart op de kosten en uw huis en/of kantoor krijgt meer comfort.

Nieuwsgierig geworden? mail dan naar info@Fri-Tec.nl


Zonneboiler

Onze degelijk uitgevoerde zonneboiler set voor (vloer)verwarming en tapwaterondersteuning wordt zeer compleet geleverd, en geïnstalleerd,

 

voor meer informatie, mail naar info@Fri-Tec.nl


PV panelen/ zonne-energie.

Fri-Tec levert en installleert pV panelen voor kleine en grote systemen.

Door onze ervaring hebben wij pv-panelen voor de energievoorziening van wooncomplexen, zwembaden, woningen, vakantieparken en zeilboten mogen installeren.

Voor meer informatie mail naar info@Fri-Tec.nl


Pellet kachel en ketels met RVO subsidie van 1400 tot 2500 euro.